Maatwerk


ABFlex+ : ‘uw flexibele oplossing’ kunt u terug vinden in ons maatwerk.

Terug te vinden in onze nieuwe reeks servicewagens ‘gewichtscategorie 5 ton’

door het hoge laadvermogen hebben wij een assortiment aan boord die steeds een definitieve en duurzame oplossing bied volgens de behoefte.  

Maatwerk vindt u op verschillende niveaus terug als partner van uw bedrijf.

Voor klanten met niet alledaagse toepassingen helpen we met de beste oplossing en we bieden de ondersteuning die nodig en gewenst is bij onderhoud, vernieuwing of uitbreiding van uw hydraulische installaties. ABFlex+ bekijkt samen met U hoe de behoeften en voorwaarden maximaal kunnen ingevuld worden.

Maatwerk betekent ook dat wij zowel op onze servicevoertuigen als op onze servicecenters de juiste materialen en componenten voorradig hebben.

Maatwerk: met meerdere wagens tegelijkertijd op eenzelfde locatie een omvangrijk onderhoudswerk uitvoeren ? ‘Geen probleem’ ABFlex+ verlegt uw grenzen.

Uw bedrijf heeft een lange doorlopende (dag – nacht) opdracht met tijdsdruk ? ABFlex+ doet de permanentie op uw werf. ook in het weekend.

Tenslotte, maatwerk betekent ook dat wij voor onze klanten grensoverschrijdend kunnen werken in onze buurlanden Nederland, Frankrijk Duitsland.