Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit bij uitvoering van een opdracht en door gebruik van merkartikelen. 

Door het gebruik van merkartikelen garandeert ABFlex+ steeds de hoogste betrouwbaarheid. In hedendaagse industriële processen en technieken zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van doorslaggevend belang.

Naast het ‘menselijke kapitaal’ zijn zij bepalend voor het succes van een onderneming.

Onze producten voldoen aan erkende internationale standaarden (DIN, EN, ISO en SAE). Onze producten worden voor tal van toepassingen gebruikt, soms onder extreme omstandigheden. Wij weten als geen ander welke eisen er aan worden gesteld en kennen de risico’s.

Onze materiaalcertificaten kan u terug vinden bij onze strategische partners.

VCA.jpgDe kwaliteit van ABFlex+ kenmerkt zich ook door de aandacht op veiligheid, de intensieve opleidingen en cursussen die onze servicemonteurs regelmatig doorlopen, evenals de specifieke opleidingen bij onze klanten om optimaal aan de veiligheidsnormen van onze klanten tegemoet te komen. 

VCA_certificaat_NL_ABFLEX_GROUP.pdf

Wij bieden hiermee gespecialiseerde en intern opgeleide servicemonteurs. 

Kwaliteit betekent ook dat wij preventief te werk gaan als wij tijdens een service-inzet slijtage of mogelijk andere defecten constateren en onze klant daarover informeren.

Een andere innovatie is de verdere automatisering van de workflow waardoor wij uw opdrachten en de daaropvolgende administratie sneller kunnen verwerken.

Nieuw!!

Dunlop Hiflex drijft de kwaliteit verder op met de 241T Superslimline Hi-tuff.

De 241T Superslimline Hi-tuff is een speciale bescherming voor de hydraulische slang, die onder zware omstandigheden hoge weerstand biedt tegen omgevingsslijtage. Ernstige schade aan de slang wordt hiermee tot een minimum beperkt.

Lees meer in onze folder over deze innovatie.